Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Quartet

Tv-serie, 2017
Quartet
Na een toevallige ontmoeting besluiten vier muzikanten een kwartet te vormen en de winter door te brengen in een gezellige villa. Er is echter een geheim dat hen achtervolgt.
De tv-serie Quartet is uitgebracht in 2017. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig, Aangrijpend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Quartet

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Quartet

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.
La môme
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.
The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.