Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Que baje Dios y lo vea

Holy Goalie
Film, 2017, 95 minuten
Que baje Dios y lo vea
Een jonge priester coacht een team van onhandige monniken om een voetbaltoernooi te winnen en te voorkomen dat hun klooster wordt omgebouwd tot een hotel.
De film Que baje Dios y lo vea is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Que baje Dios y lo vea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Que baje Dios y lo vea op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Nadat hij controverse heeft opgewekt tijdens zijn zendingswerk, wordt pater Salvador overgebracht naar St. Theodosius, waar de regels zo strikt zijn dat zelfs haargel een zonde is. Het klooster is echter in financiële moeilijkheden en staat op het punt om aan een hotelketen te worden verkocht. De enige hoop ligt bij Salvador, een voormalige voetballer, belast met het transformeren van enkele novicen in een team dat goed genoeg is om het Clerum-kampioenschap te winnen waaraan een aanzienlijke som geld gekoppeld is.

Que baje Dios y lo vea op IMDB

Score: 6,8 van de 10

When the monks living at a small rural monastery face it being transformed into a hotel due to the lack of income, a newcomer monk convinces them their only chance is teaching them soccer ...

Acteurs in Que baje Dios y lo vea

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks;Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Que baje Dios y lo vea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.