Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Que baje Dios y lo vea

Holy Goalie
Film, 2017, 95 minuten
Que baje Dios y lo vea
Een jonge priester coacht een team van onhandige monniken om een voetbaltoernooi te winnen en te voorkomen dat hun klooster wordt omgebouwd tot een hotel.
De film Que baje Dios y lo vea is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Que baje Dios y lo vea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Que baje Dios y lo vea op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Nadat hij controverse heeft opgewekt tijdens zijn zendingswerk, wordt pater Salvador overgebracht naar St. Theodosius, waar de regels zo strikt zijn dat zelfs haargel een zonde is. Het klooster is echter in financiële moeilijkheden en staat op het punt om aan een hotelketen te worden verkocht. De enige hoop ligt bij Salvador, een voormalige voetballer, belast met het transformeren van enkele novicen in een team dat goed genoeg is om het Clerum-kampioenschap te winnen waaraan een aanzienlijke som geld gekoppeld is.

Que baje Dios y lo vea op IMDB

Score: 6,8 van de 10

When the monks living at a small rural monastery face it being transformed into a hotel due to the lack of income, a newcomer monk convinces them their only chance is teaching them soccer ...

Acteurs in Que baje Dios y lo vea

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks;Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Que baje Dios y lo vea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.