Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

¿Qué co#o está pasando?

Documentaire, 2019, 86 minuten
¿Qué co#o está pasando?
Deze documentaire met diepgaande interviews werpt een kritische blik op de ongelijkheid tussen man en vrouw in Spanje nu de feministische beweging om verandering vraagt.
De documentaire ¿Qué co#o está pasando? is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. ¿Qué co#o está pasando? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals ¿Qué co#o está pasando?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
CAMINO A ROMA
Regisseur Alfonso Cuarón vertelt over de jeugdherinneringen, het tijdsgewricht en de creatieve keuzes die de basis vormden van zijn met een Oscar bekroonde film 'ROMA'.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.