Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

¿Qué culpa tiene el karma?

Film, 2022, 85 minuten
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
De film ¿Qué culpa tiene el karma? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 85 minuten. Aislinn Derbez en Renata Notni spelen zussen in deze comedy, die is geregisseerd door Palme d'Or-winnares Elisa Miller. Geschikt voor 14 jaar en ouder. ¿Qué culpa tiene el karma? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in ¿Qué culpa tiene el karma?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals ¿Qué culpa tiene el karma?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.