Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Quien a hierro mata

Film, 2019, 108 minuten
Quien a hierro mata
Een kartelbaas komt uit de gevangenis en wordt toevertrouwd aan de zorg van een wraakzuchtige verpleger, wiens leven dramatisch is beïnvloed door de drugsbaron.
De film Quien a hierro mata is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 108 minuten. Meervoudig Goya-winnaar Luis Tosar ('Mientras duermes') speelt in deze wraakthriller van Paco Plaza ('Verónica'). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Quien a hierro mata op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A drug dealer looking for rest. A nurse looking for revenge. A crossroads where no one is safe.

Acteurs in Quien a hierro mata

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Turks

Meer zoals Quien a hierro mata

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.