Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Quien a hierro mata

Film, 2019, 108 minuten
Quien a hierro mata
Een kartelbaas komt uit de gevangenis en wordt toevertrouwd aan de zorg van een wraakzuchtige verpleger, wiens leven dramatisch is beïnvloed door de drugsbaron.
De film Quien a hierro mata is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 108 minuten. Meervoudig Goya-winnaar Luis Tosar ('Mientras duermes') speelt in deze wraakthriller van Paco Plaza ('Verónica'). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Quien a hierro mata op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A drug dealer looking for rest. A nurse looking for revenge. A crossroads where no one is safe.

Acteurs in Quien a hierro mata

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Turks

Meer zoals Quien a hierro mata

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.