Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Radical: the Controversial Saga of Dada Figueiredo

Documentaire, 2013, 71 minuten
Radical: the Controversial Saga of Dada Figueiredo
Deze film gaat over de carrière van surffenomeen Dadá Figueiredo, trendsetter en sportheld in de jaren 70 totdat zijn woelig privéleven een einde maakte aan die status.
De documentaire Radical: the Controversial Saga of Dada Figueiredo is uitgebracht in 2013 en duurt 71 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Radical: the Controversial Saga of Dada Figueiredo op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Dada Figueiredo is the biggest anti-hero in Brazilian surf history. RADICAL RIO tells the story of a poor boy who trade the streets of the suburbs for the waves of Rio de Janeiro most popular surf spot at the 70s. Controversial and polemical, Dada is the living proof that neither victory nor defeat is eternal.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië)
Ondertiteling: Frans;Portuguees (Brazilië);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Radical: the Controversial Saga of Dada Figueiredo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.