Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Radio Rebel

Film, 2012, 89 minuten, 656.499 beoordelingen
Radio Rebel
Verlegen student Tara heeft een geheime identiteit: zij is smooth-talking Radio Rebel, een dj die de stem is van alle populaire en impopulaire kinderen.
De film Radio Rebel is uitgebracht in 2012 en duurt 89 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Radio Rebel op Moviemeter

Scholiere Tara is een verlegen meisje, maar met een groot geheim: ze is 'Radio Rebel'. Wanneer ze haar hoofdtelefoon opzet en haar dagelijkse podcast maakt vanuit haar kamer, is ze zelfverzekerd, openhartig en inspirerend. Wanneer haar stiefvader, de eigenaar/producent van SLAM radio, erachter komt dat Tara Radio Rebel is, mag ze een liveshow presenteren vanuit de geluidsstudio van SLAM. Alles lijkt perfect te gaan, totdat rector Moreno, wiens enige doel in het leven is om dat van anderen onderuit te halen, het eindejaarsbal annuleert en alle studenten Tara de schuld geven.

Radio Rebel op IMDB

Score: 6 van de 10

High schooler Tara, a girl so painfully shy that she can't even write a single letter on the board in front of a class, has an awesome secret - she is "Radio Rebel". When Tara puts on that ...

Acteurs in Radio Rebel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels [Origineel];Duits;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels

Meer zoals Radio Rebel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.