Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Radio Rebel

Film, 2012, 89 minuten, 656.499 beoordelingen
Radio Rebel
Verlegen student Tara heeft een geheime identiteit: zij is smooth-talking Radio Rebel, een dj die de stem is van alle populaire en impopulaire kinderen.
De film Radio Rebel is uitgebracht in 2012 en duurt 89 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Radio Rebel op Moviemeter

Scholiere Tara is een verlegen meisje, maar met een groot geheim: ze is 'Radio Rebel'. Wanneer ze haar hoofdtelefoon opzet en haar dagelijkse podcast maakt vanuit haar kamer, is ze zelfverzekerd, openhartig en inspirerend. Wanneer haar stiefvader, de eigenaar/producent van SLAM radio, erachter komt dat Tara Radio Rebel is, mag ze een liveshow presenteren vanuit de geluidsstudio van SLAM. Alles lijkt perfect te gaan, totdat rector Moreno, wiens enige doel in het leven is om dat van anderen onderuit te halen, het eindejaarsbal annuleert en alle studenten Tara de schuld geven.

Radio Rebel op IMDB

Score: 6 van de 10

High schooler Tara, a girl so painfully shy that she can't even write a single letter on the board in front of a class, has an awesome secret - she is "Radio Rebel". When Tara puts on that ...

Acteurs in Radio Rebel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels [Origineel];Duits;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels

Meer zoals Radio Rebel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
A Fall from Grace
In deze film van Tyler Perry bekent de lieve, gezagsgetrouwe Grace de moord op haar man. Haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.