Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Raees

Film, 2017, 143 minuten
Raees
In de jaren 80 wordt de jonge, streetwise Raees de grootste dranksmokkelaar van Gujarat. Hij probeert zijn misdadige levensstijl te compenseren door mensen te helpen.
De film Raees is uitgebracht in 2017 en duurt 143 minuten. In dit misdaaddrama maakt de beroemde Pakistaanse actrice Mahira Khan haar Bollywood-debuut. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raees op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

In een alcoholvrije staat heeft een slimme en wrede drankhandelaar het monopolie, totdat hij gedwarsboomd wordt door een politieagent. Boos vanwege zijn terugval in rijkdom, neemt hij wraak door een groep mensen voor zich te winnen om uiteindelijk weer op de zwarte markt te floreren. Zodoende wordt hij één van de meest meedogenloze criminelen van Gujarat uit de jaren nul ten tijde van de Gujarat rellen.

Raees op IMDB

Score: 7 van de 10

The film is set in the early 80's and 90's in Gujarat. The fictitious story of a man who builds an empire in the state of Gujarat, the only state that still follows prohibition. It's a story about his rise and his relationships, which help him become the single most powerful man in the state.

Acteurs in Raees

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Raees

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.