Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rafinha Bastos: Ultimato

Film, 2018, 62 minuten
Rafinha Bastos: Ultimato
De Braziliaanse comedian Rafinha Bastos vertelt hoe hij bijna alles verloor door een vulgaire grap. Hij praat ook over zijn scheiding en het opnieuw vinden van liefde.
De film Rafinha Bastos: Ultimato is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 62 minuten. De controversiële Bastos was ooit de invloedrijkste persoon op Twitter en is nu presentator van Ultimate Beastmaster. Geschikt voor alle leeftijden. Rafinha Bastos: Ultimato is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rafinha Bastos: Ultimato op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Rafinha Bastos: Ultimato is a TV special starring Rafinha Bastos. An off-color joke nearly cost him everything. Brazilian comic Rafinha Bastos talks about that an much more, from his divorce to finding love again.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Portuguees (Brazilië);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Rafinha Bastos: Ultimato

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.