Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

Raiders!
Documentaire, 2015, 93 minuten
Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made
Drie jeugdvrienden willen hun geliefde project, waaraan ze meer dan 30 jaar hebben gewerkt, voltooien: een gedetailleerde reconstructie van Raiders of the Lost Ark.
De documentaire Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made is uitgebracht in 2015 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made op Moviemeter

Score: 3,04 van de 5

In 1982 gaan twee jochies naar de bioscoop en raken betoverd door Raiders of the Lost Ark. De avonturenfilm van Steven Spielberg maakt een dusdanige indruk op hen, dat de jongens besluiten de film na te spelen. En op te nemen. Scène voor scène. Maar voordat ze de laatste scène van hun 'fanfilm' kunnen vastleggen krijgen ze ruzie.

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made op IMDB

Score: 6,9 van de 10

In 1981, two 11-year-olds in Mississippi set out to remake their favorite film: RAIDERS OF THE LOST ARK. With the help of all their friends, it took them seven years to complete in their basement. Except one scene, the airplane scene. Thirty years later, they set out to finally finish their fan film and full realize their childhood dream. This is the story behind the making of what is known as the greatest fan film ever made.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.