Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

Raiders!
Documentaire, 2015, 93 minuten
Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made
Drie jeugdvrienden willen hun geliefde project, waaraan ze meer dan 30 jaar hebben gewerkt, voltooien: een gedetailleerde reconstructie van Raiders of the Lost Ark.
De documentaire Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made is uitgebracht in 2015 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made op Moviemeter

Score: 3,04 van de 5

In 1982 gaan twee jochies naar de bioscoop en raken betoverd door Raiders of the Lost Ark. De avonturenfilm van Steven Spielberg maakt een dusdanige indruk op hen, dat de jongens besluiten de film na te spelen. En op te nemen. Scène voor scène. Maar voordat ze de laatste scène van hun 'fanfilm' kunnen vastleggen krijgen ze ruzie.

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made op IMDB

Score: 6,9 van de 10

In 1981, two 11-year-olds in Mississippi set out to remake their favorite film: RAIDERS OF THE LOST ARK. With the help of all their friends, it took them seven years to complete in their basement. Except one scene, the airplane scene. Thirty years later, they set out to finally finish their fan film and full realize their childhood dream. This is the story behind the making of what is known as the greatest fan film ever made.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.