Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rainbow Time

Film, 2016, 92 minuten
Rainbow Time
Een geestelijk gehandicapte man met een obsessie voor de Fonz, wapens en allerlei kinky zaken vormt een uitdaging voor zijn arrogante broer als hij bij hem intrekt.
De film Rainbow Time is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rainbow Time op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Todd is opgegroeid onder de schaduw van zijn oudere, verstandelijk gehandicapte broer Shonzi. In zijn kindertijd dwong Shonzi Todd om actiefilms te maken, als volwassene om details over zijn liefdesleven te delen. Als hun vader een hartaanval krijgt, trekt Shonzi (40 jaar oud en nog maagd) in bij Todd en zijn nieuwe vriendin Lindsay. Shonzi is wanhopig om te worden opgenomen in hun relatie en al snel veranderen zijn smeekbedes in bedreigingen om geheimen uit het verleden vrij te geven.

Rainbow Time op IMDB

Score: 5,9 van de 10

A developmentally delayed 40 year old man named Shonzi is sent to live with his brother Todd. But when Shonzi develops a crush on Todd's new girlfriend Lindsay, he threatens to reveal past secrets that could ultimately tear the couple apart.

Acteurs in Rainbow Time

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rainbow Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.