Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rainbow Time

Film, 2016, 92 minuten
Rainbow Time
Een geestelijk gehandicapte man met een obsessie voor de Fonz, wapens en allerlei kinky zaken vormt een uitdaging voor zijn arrogante broer als hij bij hem intrekt.
De film Rainbow Time is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rainbow Time op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Todd is opgegroeid onder de schaduw van zijn oudere, verstandelijk gehandicapte broer Shonzi. In zijn kindertijd dwong Shonzi Todd om actiefilms te maken, als volwassene om details over zijn liefdesleven te delen. Als hun vader een hartaanval krijgt, trekt Shonzi (40 jaar oud en nog maagd) in bij Todd en zijn nieuwe vriendin Lindsay. Shonzi is wanhopig om te worden opgenomen in hun relatie en al snel veranderen zijn smeekbedes in bedreigingen om geheimen uit het verleden vrij te geven.

Rainbow Time op IMDB

Score: 5,9 van de 10

A developmentally delayed 40 year old man named Shonzi is sent to live with his brother Todd. But when Shonzi develops a crush on Todd's new girlfriend Lindsay, he threatens to reveal past secrets that could ultimately tear the couple apart.

Acteurs in Rainbow Time

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rainbow Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.