Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Raising the Bar

Film, 2016, 96 minuten
Raising the Bar
Een tiener gaf haar hoge turnopleiding in Amerika op toen haar familie naar Australië verhuisde. Nu doet ze mee aan een competitie om een ​​nieuwe vriendin te helpen.
De film Raising the Bar is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raising the Bar op Moviemeter

Score: 2,38 van de 5

De 16-jarige turnster Kelly stopt met haar hoge turnopleiding en verhuist met haar moeder van Amerika naar Australië. Om één van haar nieuwe vriendinnen te helpen besluit ze om zich in te schrijven voor de turncompetitie. Daarin komt ze een oude rivale tegen die haar herinnert aan een onafgesloten verleden.

Raising the Bar op IMDB

Score: 6 van de 10

16-year-old Kelly quits an elite gymnastics program in America and moves to Australia. To help out a new friend and show up an old rival , because a girl broke her leg Kelly re-enters competitive gymnastics, she'll have to find a way to move forward while also making amends with her past.

Acteurs in Raising the Bar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Spaans;Frans;Nederlands;Arabisch;Engels

Meer zoals Raising the Bar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
Le Ballon Rouge
Een rode ballon raakt vast in een lantaarnpaal. Nadat een schooljongen hem heeft losgemaakt, wordt de ballon zijn onafscheidelijke vriend terwijl hij door Parijs wandelt.