Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rajma Chawal

Film, 2018, 118 minuten
Rajma Chawal
Een weduwnaar die weinig verstand van internet heeft, doet zich online voor als jonge vrouw om zijn band met zijn zoon, een lichtgeraakte millennial, te herstellen.
De film Rajma Chawal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 118 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Rajma Chawal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rajma Chawal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An internet-rookie father attempts to use social media to enhance his faltering relationship with his millennial son.

Acteurs in Rajma Chawal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel];Hindi - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Hindi;Engels

Meer zoals Rajma Chawal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.