Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rajma Chawal

Film, 2018, 118 minuten
Rajma Chawal
Een weduwnaar die weinig verstand van internet heeft, doet zich online voor als jonge vrouw om zijn band met zijn zoon, een lichtgeraakte millennial, te herstellen.
De film Rajma Chawal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 118 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Rajma Chawal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rajma Chawal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An internet-rookie father attempts to use social media to enhance his faltering relationship with his millennial son.

Acteurs in Rajma Chawal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel];Hindi - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Hindi;Engels

Meer zoals Rajma Chawal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.