Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rajma Chawal

Film, 2018, 118 minuten
Rajma Chawal
Een weduwnaar die weinig verstand van internet heeft, doet zich online voor als jonge vrouw om zijn band met zijn zoon, een lichtgeraakte millennial, te herstellen.
De film Rajma Chawal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 118 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Rajma Chawal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rajma Chawal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An internet-rookie father attempts to use social media to enhance his faltering relationship with his millennial son.

Acteurs in Rajma Chawal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel];Hindi - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Hindi;Engels

Meer zoals Rajma Chawal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.