Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ram Jaane

Film, 1995, 142 minuten
Ram Jaane
Twee jeugdvrienden - de een een nette man, de ander een crimineel - kiezen ieder een andere weg naar volwassenheid. Hun liefde voor dezelfde vrouw kan rampzalig aflopen.
De film Ram Jaane is uitgebracht in 1995 en duurt 142 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ram Jaane op Moviemeter

Ram Jaane steelt een lading uit een trein met zijn beste vriend. Hij wordt door een bewaker betrapt en gearresteerd. Weldra komt hij vrij en wordt hij een van de grootste gigolo’s van de stad. Na een dodelijke schietpartij wordt hij voor de tweede keer gearresteerd door een corrupte politieambtenaar en opnieuw naar de gevangenis gestuurd. Na een paar jaar wordt hij weer vrijgelaten en keert terug naar de stad naar zijn vriend. Daar besluit hij om hem te helpen lokale kinderen op te voeden, zodat ze op het rechte pad blijven. Hij wordt weldra verliefd op zijn vriendin Bela, maar blijkbaar heeft hij zijn oude streken nog niet verleerd.

Ram Jaane op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Ram Jaane is arrested by a security guard after stealing cargo from a train with his best friend. He is shortly released and becomes one of the biggest hustlers in the city. After a deadly shootout, he is arrested by a corrupt police official and sent to jail once again. After a few years of serving in prison, he goes back to the streets and to his friend's place. There he decides to help him raise the local kids in the area so they won't be corrupted by the streets. He quickly falls in love with a childhood girlfriend Bela (Juhi Chawla), but also goes back to his old ways.

Acteurs in Ram Jaane

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Ram Jaane

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.