Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ram Jaane

Film, 1995, 142 minuten
Ram Jaane
Twee jeugdvrienden - de een een nette man, de ander een crimineel - kiezen ieder een andere weg naar volwassenheid. Hun liefde voor dezelfde vrouw kan rampzalig aflopen.
De film Ram Jaane is uitgebracht in 1995 en duurt 142 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ram Jaane op Moviemeter

Ram Jaane steelt een lading uit een trein met zijn beste vriend. Hij wordt door een bewaker betrapt en gearresteerd. Weldra komt hij vrij en wordt hij een van de grootste gigolo’s van de stad. Na een dodelijke schietpartij wordt hij voor de tweede keer gearresteerd door een corrupte politieambtenaar en opnieuw naar de gevangenis gestuurd. Na een paar jaar wordt hij weer vrijgelaten en keert terug naar de stad naar zijn vriend. Daar besluit hij om hem te helpen lokale kinderen op te voeden, zodat ze op het rechte pad blijven. Hij wordt weldra verliefd op zijn vriendin Bela, maar blijkbaar heeft hij zijn oude streken nog niet verleerd.

Ram Jaane op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Ram Jaane is arrested by a security guard after stealing cargo from a train with his best friend. He is shortly released and becomes one of the biggest hustlers in the city. After a deadly shootout, he is arrested by a corrupt police official and sent to jail once again. After a few years of serving in prison, he goes back to the streets and to his friend's place. There he decides to help him raise the local kids in the area so they won't be corrupted by the streets. He quickly falls in love with a childhood girlfriend Bela (Juhi Chawla), but also goes back to his old ways.

Acteurs in Ram Jaane

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Ram Jaane

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.