Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Raman Raghav 2.0

Film, 2016, 133 minuten
Raman Raghav 2.0
Een Indiase thriller over het wrede kat-en-muisspel tussen een corrupte politieagent en een seriemoordenaar die geobsedeerd is door een psychopaat uit de jaren 60.
De film Raman Raghav 2.0 is uitgebracht in 2016 en duurt 133 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raman Raghav 2.0 op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Set in present day Mumbai the story follows the life of a serial killer Ramanna who is inspired by an infamous serial killer from the 1960s Raman Raghav. His strange obsession with Raghavan, a young Cop keeps growing as he closely follows him without his knowledge and often creates situations where both of them come face to face.

Acteurs in Raman Raghav 2.0

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Raman Raghav 2.0

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.