Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rangoon

Film, 2017, 152 minuten
Rangoon
De actrice Miss Julia entertaint tijdens de Tweede Wereldoorlog soldaten langs de grens tussen India en Birma, waar ze verwikkeld raakt in een web van liefde en verraad.
De film Rangoon is uitgebracht in 2017 en duurt 152 minuten. Het personage Julia van Kangana Ranaut is geïnspireerd op stuntvrouw Mary Ann Evans ('Fearless Nadia') uit de jaren 40. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rangoon op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en focust op soldaten langs de Indonesisch-Birmese grens. De Britten regeerden nog steeds in India en er werkten daar honderdduizenden Indiase soldaten om de Japanners te bestrijden in plaatsen zoals Birma en Singapore. De actrice Miss Julia moet hen entertainen maar raakt verwikkeld in een web van liefde en verraad.

Rangoon op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A love triangle forms against the backdrop of the Second World War.

Acteurs in Rangoon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Rangoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beginning
In deze documentaire worden dappere waaghalzen gevolgd die door uitgeslepen ravijnen springen en in bergstromen en -meren duiken.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Fischer Freeskiing
Freeskiërs van over de hele wereld bedwingen de bergen en enorme kliffen, diepe poedersneeuw en perfect onderhouden funparken.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.