Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rangoon

Film, 2017, 152 minuten
Rangoon
De actrice Miss Julia entertaint tijdens de Tweede Wereldoorlog soldaten langs de grens tussen India en Birma, waar ze verwikkeld raakt in een web van liefde en verraad.
De film Rangoon is uitgebracht in 2017 en duurt 152 minuten. Het personage Julia van Kangana Ranaut is geïnspireerd op stuntvrouw Mary Ann Evans ('Fearless Nadia') uit de jaren 40. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rangoon op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en focust op soldaten langs de Indonesisch-Birmese grens. De Britten regeerden nog steeds in India en er werkten daar honderdduizenden Indiase soldaten om de Japanners te bestrijden in plaatsen zoals Birma en Singapore. De actrice Miss Julia moet hen entertainen maar raakt verwikkeld in een web van liefde en verraad.

Rangoon op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A love triangle forms against the backdrop of the Second World War.

Acteurs in Rangoon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Rangoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.