Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rangoon

Film, 2017, 152 minuten
Rangoon
De actrice Miss Julia entertaint tijdens de Tweede Wereldoorlog soldaten langs de grens tussen India en Birma, waar ze verwikkeld raakt in een web van liefde en verraad.
De film Rangoon is uitgebracht in 2017 en duurt 152 minuten. Het personage Julia van Kangana Ranaut is geïnspireerd op stuntvrouw Mary Ann Evans ('Fearless Nadia') uit de jaren 40. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rangoon op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en focust op soldaten langs de Indonesisch-Birmese grens. De Britten regeerden nog steeds in India en er werkten daar honderdduizenden Indiase soldaten om de Japanners te bestrijden in plaatsen zoals Birma en Singapore. De actrice Miss Julia moet hen entertainen maar raakt verwikkeld in een web van liefde en verraad.

Rangoon op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A love triangle forms against the backdrop of the Second World War.

Acteurs in Rangoon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Rangoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.