Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Raw Deal

Triple Identity
Film, 1986, 105 minuten, 183.571 beoordelingen
Raw Deal
De maffia van Chicago probeert getuigen te vermoorden die hun mensen in de rechtbank als daders zouden kunnen aanwijzen. Een voormalige FBI-agent probeert te infiltreren.
De film Raw Deal is uitgebracht in 1986 en duurt 105 minuten. Arnold Schwarzenegger speelt de hoofdrol in deze actiethriller als voormalige FBI-agent die achter de maffia aangaat. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.

Raw Deal op Moviemeter

FBI-agent Mark Kaminski is uit het corps geschopt wegens zijn ongekende bruutheid. Maar als de FBI de maffia-organisatie van godfather Luigi Patrovita in Chicago wil oprollen wordt maar \u00e9\u00e9n man bereid gevonden om te infiltreren in het gangsternetwerk: Kaminski! De FBI zorgt ervoor dat Mark Kaminski vermoord wordt verklaard en onder de valse naam Joseph Brenner probeert hij het vertrouwen te winnen van Patrovita.

Raw Deal op IMDB

Score: 5 van de 10

A former FBI agent turned small town sheriff agrees to help the FBI chief infiltrate the Chicago mafia when the FBI chief's son is killed by the Chicago Mafia.

Acteurs in Raw Deal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Nederlands

Meer zoals Raw Deal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.