Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Re/Member

Film, 2022, 103 minuten
Re/Member
Six high schoolers stuck in a murderous time loop must find the scattered remains of an unknown victim to break the curse and finally see another day.
De film Re/Member is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 103 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Scary, Suspenseful.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Re/Member

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Re/Member

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.