Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebecca

Film, 2020, 123 minuten
Rebecca
Een pasgetrouwde vrouw verhuist naar het statige landgoed van haar man, waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huishoudster en de geest van zijn overleden vrouw.
De film Rebecca is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 123 minuten. Een psychologische thriller met Lily James, Armie Hammer en Kristin Scott Thomas, gebaseerd op Daphne du Mauriers roman. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Rebecca is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Rebecca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Rebecca

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.