Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebellion

Rebellion 1916
Tv-serie, 2016
Rebellion
Dublins gewelddadige Paasopstand van 1916 vormde het begin van een lang en bloedig conflict tussen Britse strijdkrachten en Ierse revolutionairen.
De tv-serie Rebellion is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebellion op Moviemeter

Na het uitbreken en aanhouden van de Eerste Wereldoorlog komt de sociale stabiliteit in Ierland in het geding en steekt het Ierse nationalisme de kop op. De tumultueuze gebeurtenissen tijdens de paasperiode in 1916 worden gezien door de ogen van een groep vrienden uit Dublin, Belfast en London, terwijl zij elk een vitale, maar tegenstrijdige rol spelen in de strijd voor de onafhankelijkheid van Ierland. Zo ook de rijke dokter-in-opleiding Elizabeth Butler, die haar verloofde in de steek laat om in de opstand mee te vechten met Jimmy Mahon.

Rebellion op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Rebellion is a five part serial drama about the birth of modern Ireland. The story is told from the perspectives of a group of fictional characters who live through the political events of the 1916 Easter Rising.

Trailer

Acteurs in Rebellion

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rebellion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.