Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebellion

Rebellion 1916
Tv-serie, 2016
Rebellion
Dublins gewelddadige Paasopstand van 1916 vormde het begin van een lang en bloedig conflict tussen Britse strijdkrachten en Ierse revolutionairen.
De tv-serie Rebellion is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebellion op Moviemeter

Na het uitbreken en aanhouden van de Eerste Wereldoorlog komt de sociale stabiliteit in Ierland in het geding en steekt het Ierse nationalisme de kop op. De tumultueuze gebeurtenissen tijdens de paasperiode in 1916 worden gezien door de ogen van een groep vrienden uit Dublin, Belfast en London, terwijl zij elk een vitale, maar tegenstrijdige rol spelen in de strijd voor de onafhankelijkheid van Ierland. Zo ook de rijke dokter-in-opleiding Elizabeth Butler, die haar verloofde in de steek laat om in de opstand mee te vechten met Jimmy Mahon.

Rebellion op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Rebellion is a five part serial drama about the birth of modern Ireland. The story is told from the perspectives of a group of fictional characters who live through the political events of the 1916 Easter Rising.

Trailer

Acteurs in Rebellion

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rebellion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.