Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebellion

Rebellion 1916
Tv-serie, 2016
Rebellion
Dublins gewelddadige Paasopstand van 1916 vormde het begin van een lang en bloedig conflict tussen Britse strijdkrachten en Ierse revolutionairen.
De tv-serie Rebellion is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebellion op Moviemeter

Na het uitbreken en aanhouden van de Eerste Wereldoorlog komt de sociale stabiliteit in Ierland in het geding en steekt het Ierse nationalisme de kop op. De tumultueuze gebeurtenissen tijdens de paasperiode in 1916 worden gezien door de ogen van een groep vrienden uit Dublin, Belfast en London, terwijl zij elk een vitale, maar tegenstrijdige rol spelen in de strijd voor de onafhankelijkheid van Ierland. Zo ook de rijke dokter-in-opleiding Elizabeth Butler, die haar verloofde in de steek laat om in de opstand mee te vechten met Jimmy Mahon.

Rebellion op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Rebellion is a five part serial drama about the birth of modern Ireland. The story is told from the perspectives of a group of fictional characters who live through the political events of the 1916 Easter Rising.

Trailer

Acteurs in Rebellion

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rebellion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.