Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebirth

Film, 2016, 100 minuten
Rebirth
Kyle, een gemoedelijke vader, wordt door zijn oude vriend Zack per bus naar een seminar voor wedergeboorte gestuurd, vol psychodrama, verleiding en geweld.
De film Rebirth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebirth op Moviemeter

Kyle, een vader uit de voorsteden, is verbaasd als hij op zijn kantoor wordt verrast door zijn lang verloren gewaande collega Zack. Zack is nog steeds zo wild en gek als vroeger en vol opwinding over zijn zelf-actualisatie programma dat hij net klaar heeft en 'Rebirth' heet. Hij haalt Kyle over voor een weekend retraite waarna Kyle zijn sleutels, portemonnee en telefoon afgeeft. Dat is het begin van een bizarre reis vol van psychodrama, verleiding en geweld.

Rebirth op IMDB

Score: 4,9 van de 10

A white-collar suburban father Kyle (Fran Kranz) who is surprised at his office by long-lost college buddy Zack (Adam Goldberg). Zack is as wild and crazy as ever, brimming with excitement about the self-actualization program he's just finished called Rebirth. He talks Kyle into going on a weekend-long Rebirth retreat,handing over his keys, wallet, and phone. Thus begins his journey down a bizarre rabbit hole of psychodrama, seduction, and violence.

Trailer

Acteurs in Rebirth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Rebirth

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Between

Between

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Holidays

Holidays

(2016)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

Hitabdut

Hitabdut

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.