Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebirth

Film, 2016, 100 minuten
Rebirth
Kyle, een gemoedelijke vader, wordt door zijn oude vriend Zack per bus naar een seminar voor wedergeboorte gestuurd, vol psychodrama, verleiding en geweld.
De film Rebirth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebirth op Moviemeter

Kyle, een vader uit de voorsteden, is verbaasd als hij op zijn kantoor wordt verrast door zijn lang verloren gewaande collega Zack. Zack is nog steeds zo wild en gek als vroeger en vol opwinding over zijn zelf-actualisatie programma dat hij net klaar heeft en 'Rebirth' heet. Hij haalt Kyle over voor een weekend retraite waarna Kyle zijn sleutels, portemonnee en telefoon afgeeft. Dat is het begin van een bizarre reis vol van psychodrama, verleiding en geweld.

Rebirth op IMDB

Score: 4,9 van de 10

A white-collar suburban father Kyle (Fran Kranz) who is surprised at his office by long-lost college buddy Zack (Adam Goldberg). Zack is as wild and crazy as ever, brimming with excitement about the self-actualization program he's just finished called Rebirth. He talks Kyle into going on a weekend-long Rebirth retreat,handing over his keys, wallet, and phone. Thus begins his journey down a bizarre rabbit hole of psychodrama, seduction, and violence.

Trailer

Acteurs in Rebirth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Rebirth

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Between

Between

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Holidays

Holidays

(2016)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

Hitabdut

Hitabdut

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.