Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebirth

Film, 2016, 100 minuten
Rebirth
Kyle, een gemoedelijke vader, wordt door zijn oude vriend Zack per bus naar een seminar voor wedergeboorte gestuurd, vol psychodrama, verleiding en geweld.
De film Rebirth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebirth op Moviemeter

Kyle, een vader uit de voorsteden, is verbaasd als hij op zijn kantoor wordt verrast door zijn lang verloren gewaande collega Zack. Zack is nog steeds zo wild en gek als vroeger en vol opwinding over zijn zelf-actualisatie programma dat hij net klaar heeft en 'Rebirth' heet. Hij haalt Kyle over voor een weekend retraite waarna Kyle zijn sleutels, portemonnee en telefoon afgeeft. Dat is het begin van een bizarre reis vol van psychodrama, verleiding en geweld.

Rebirth op IMDB

Score: 4,9 van de 10

A white-collar suburban father Kyle (Fran Kranz) who is surprised at his office by long-lost college buddy Zack (Adam Goldberg). Zack is as wild and crazy as ever, brimming with excitement about the self-actualization program he's just finished called Rebirth. He talks Kyle into going on a weekend-long Rebirth retreat,handing over his keys, wallet, and phone. Thus begins his journey down a bizarre rabbit hole of psychodrama, seduction, and violence.

Trailer

Acteurs in Rebirth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Rebirth

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Between

Between

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Holidays

Holidays

(2016)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

Hitabdut

Hitabdut

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.