Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Reboot: The Guardian Code

Tv-serie, 2018
Reboot: The Guardian Code
Vier technisch onderlegde tieners verbeteren hun vaardigheden als cyber-superhelden tijdens een reeks geheime missies om de wereld te redden.
De tv-serie Reboot: The Guardian Code is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze remake van de bekroonde tv-serie die van 1994 tot 2002 uitgezonden werd, combineert live actie en animatie. Reboot: The Guardian Code is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Reboot: The Guardian Code op IMDB

Score: 3,8 van de 10

ReBoot: TGC follows the journey of four teenagers, Austin, Parker, Tamra, and Trey. On their first day at Alan Turning High, these unsuspecting teens discover they've been preselected to become the Next-Generation Guardians of Cyberspace with a mission to save the world - by defending it in cyberspace. With the help of VERA, an artificial intelligence bio-constructed as a teenage girl, ReBoot: TGC's heroes digitize into cyberspace where they use their code-based powers to combat viruses unleashed by a merciless hacker. Known only as the 'Sourcerer', this devious hacker seeks to rule the world by controlling cyberspace, and it's up to the Guardians to stop him.

Acteurs in Reboot: The Guardian Code

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Reboot: The Guardian Code

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.