Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Reboot: The Guardian Code

Tv-serie, 2018
Reboot: The Guardian Code
Vier technisch onderlegde tieners verbeteren hun vaardigheden als cyber-superhelden tijdens een reeks geheime missies om de wereld te redden.
De tv-serie Reboot: The Guardian Code is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze remake van de bekroonde tv-serie die van 1994 tot 2002 uitgezonden werd, combineert live actie en animatie. Reboot: The Guardian Code is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Reboot: The Guardian Code op IMDB

Score: 3,8 van de 10

ReBoot: TGC follows the journey of four teenagers, Austin, Parker, Tamra, and Trey. On their first day at Alan Turning High, these unsuspecting teens discover they've been preselected to become the Next-Generation Guardians of Cyberspace with a mission to save the world - by defending it in cyberspace. With the help of VERA, an artificial intelligence bio-constructed as a teenage girl, ReBoot: TGC's heroes digitize into cyberspace where they use their code-based powers to combat viruses unleashed by a merciless hacker. Known only as the 'Sourcerer', this devious hacker seeks to rule the world by controlling cyberspace, and it's up to the Guardians to stop him.

Acteurs in Reboot: The Guardian Code

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Reboot: The Guardian Code

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.