Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Recovery Boys

Documentaire, 2018, 89 minuten
Recovery Boys
In een regio die wordt geteisterd door opioïdengebruik smeden vier jonge mannen een band terwijl ze proberen hun leven op de rails te krijgen na jaren van verslaving.
De documentaire Recovery Boys is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Filmmaker Elaine McMillion Sheldon regisseerde ook de voor een Oscar genomineerde documentaire Heroin(e). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Recovery Boys is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Recovery Boys op IMDB

Score: 6,5 van de 10

In the heart of America's opioid epidemic, four men attempt to reinvent their lives and reenter society sober after years of drug abuse. Recovery Boys, from Academy Award nominated director... See full summary »

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Recovery Boys

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.