Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Red Riding Hood

La chica de la capa roja
Film, 2011, 99 minuten
Red Riding Hood
Valerie worstelt met een lastige, romantische beslissing terwijl ze bang en verdrietig is omdat haar stad wordt geterroriseerd door een legendarische weerwolf.
De film Red Riding Hood is uitgebracht in 2011 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Red Riding Hood op Moviemeter

Tijdens de middeleeuwen wordt een klein dorpje geterroriseerd door een weerwolf. Omdat niemand moedig genoeg is om er wat aan te doen besluit het jonge meisje Valerie (Amanda Seyfried) erop uit te gaan in het donkere bos om hulp te vinden van iemand die ervaring heeft met het bestrijden van dit angstaanjagende wezen.

Red Riding Hood op IMDB

Score: 5 van de 10

Set in a medieval village that is haunted by a werewolf, a young girl falls for an orphaned woodcutter, much to her family's displeasure.

Trailer

Acteurs in Red Riding Hood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Red Riding Hood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.