Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Red Trees

Documentaire, 2017, 79 minuten
Red Trees
Een documentairemaker vertelt hoe haar Joodse familie ontsnapte uit het door de nazi's bezette Praag en terechtkwam in Brazilië, waar haar vader architect is geworden.
De documentaire Red Trees is uitgebracht in 2017 en duurt 79 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Red Trees op Moviemeter

Documentairemaker Marina Willer vertelt hoe haar Joodse familie ontsnapte uit het door de nazi's bezette Praag. Ze waren een van de 12 Joodse gezinnen die de Duitse bezetting van Praag overleefden. Het gezin kwam terecht in Brazilië, waar haar vader architect is geworden.

Red Trees op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Traces a family's journey as one of only twelve Jewish families to survive the Nazi occupation of Prague during World War II.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Red Trees

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.