Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Red Trees

Documentaire, 2017, 79 minuten
Red Trees
Een documentairemaker vertelt hoe haar Joodse familie ontsnapte uit het door de nazi's bezette Praag en terechtkwam in Brazilië, waar haar vader architect is geworden.
De documentaire Red Trees is uitgebracht in 2017 en duurt 79 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Red Trees op Moviemeter

Documentairemaker Marina Willer vertelt hoe haar Joodse familie ontsnapte uit het door de nazi's bezette Praag. Ze waren een van de 12 Joodse gezinnen die de Duitse bezetting van Praag overleefden. Het gezin kwam terecht in Brazilië, waar haar vader architect is geworden.

Red Trees op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Traces a family's journey as one of only twelve Jewish families to survive the Nazi occupation of Prague during World War II.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Red Trees

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.