Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Reggie Watts: Spatial

Film, 2016, 61 minuten
Reggie Watts: Spatial
Deze getalenteerde muzikant en stand-upcomedian improviseert er op los in deze surreële show waarin hij experimentele muziek mengt met grappen over wapens en drugs.
De film Reggie Watts: Spatial is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 61 minuten. In 2006 won Reggie Watts de Andy Kaufman Award, een eerbetoon aan bijzondere comedians die lak hebben aan conventie. Geschikt voor alle leeftijden. Reggie Watts: Spatial is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hilarisch, Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Reggie Watts: Spatial op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Comedian/musician Reggie Watts brings viewers along on a one-of-a-kind surrealist experimental comedy adventure. The completely improvised show weaves together sketches, short stories, and dream sequences creating a truly unique experience. Filmed live on a soundstage in Los Angeles, Watts waxes poetic about flight, grits, and guns - and takes the audience on a trip fantastic they will not soon forget.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Reggie Watts: Spatial

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.