Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rehenes

Hostages
Documentaire, 2017, 91 minuten
Rehenes
Getuigen praten over het gijzeldrama van 1996 in Peru, waar rebellen een groot aantal topfiguren gevangen hielden in een ambassadeurswoning.
De documentaire Rehenes is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rehenes op Moviemeter

In 1996 vond er een van de meest schokkende gebeurtenissen plaats in Peru: een gijzeldrama dat door miljoenen mensen over de hele wereld werd gevolgd. Het werd een van de langste massale ontvoeringen in de geschiedenis. Rebellen hielden een groot aantal topfiguren gevangen in een ambassadeurswoning. Uiteindelijk werd het leger ingezet. Verschillende getuigen worden in deze documentaire aan het woord gelaten.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Rehenes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.