Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rehenes

Hostages
Documentaire, 2017, 91 minuten
Rehenes
Getuigen praten over het gijzeldrama van 1996 in Peru, waar rebellen een groot aantal topfiguren gevangen hielden in een ambassadeurswoning.
De documentaire Rehenes is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rehenes op Moviemeter

In 1996 vond er een van de meest schokkende gebeurtenissen plaats in Peru: een gijzeldrama dat door miljoenen mensen over de hele wereld werd gevolgd. Het werd een van de langste massale ontvoeringen in de geschiedenis. Rebellen hielden een groot aantal topfiguren gevangen in een ambassadeurswoning. Uiteindelijk werd het leger ingezet. Verschillende getuigen worden in deze documentaire aan het woord gelaten.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Rehenes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.