Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Reincarnated

Documentaire, 2012, 95 minuten, 382.696 beoordelingen
Reincarnated
Andy Capper van Vice magazine volgt rapper Snoop Dogg op een pelgrimstocht naar Jamaica waar hij zichzelf omdoopt tot Snoop Lion, een reggae-artiest.
De documentaire Reincarnated is uitgebracht in 2012 en duurt 95 minuten. Snoop Dogg ruilt hiphop in voor reggae in deze fascinerende documentaire over zijn onthullende reis naar Jamaica. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Reincarnated op Moviemeter

Score: 2,95 van de 5

'Reincarnated' volgt Snoop Dogg tijdens zijn reis naar en door Jamaica. Deze reis heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Snoop Dogg een album heeft opgenomen met Diplo, onder de naam Snoop Lion. Geïnspireerd door de rastafari, is Snoop Dogg gereïncarneerd tot Snoop Lion.

Reincarnated op IMDB

Score: 6 van de 10

Hip-Hop artist Snoop Dogg changes his name to Snoop Lion, travels to Jamaica, immerses himself in Rastafarian culture, and produces his first reggae record.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Reincarnated

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.