Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: Devil at the Crossroads

Documentaire, 2019, 48 minuten
ReMastered: Devil at the Crossroads
Bluesmysterie Robert Johnson drukte zijn stempel op de Amerikaanse muziek. Nu gaan familieleden, critici en beroemde fans op zoek naar de mens achter zijn muziek.
De documentaire ReMastered: Devil at the Crossroads is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 48 minuten. Keith Richards, Taj Mahal, Keb' Mo', Bonnie Raitt en anderen vertellen over de muzikale impact van deze blueslegende. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.ReMastered: Devil at the Crossroads is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals ReMastered: Devil at the Crossroads

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.