Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: Devil at the Crossroads

Documentaire, 2019, 48 minuten
ReMastered: Devil at the Crossroads
Bluesmysterie Robert Johnson drukte zijn stempel op de Amerikaanse muziek. Nu gaan familieleden, critici en beroemde fans op zoek naar de mens achter zijn muziek.
De documentaire ReMastered: Devil at the Crossroads is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 48 minuten. Keith Richards, Taj Mahal, Keb' Mo', Bonnie Raitt en anderen vertellen over de muzikale impact van deze blueslegende. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.ReMastered: Devil at the Crossroads is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals ReMastered: Devil at the Crossroads

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.