Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: Devil at the Crossroads

Documentaire, 2019, 48 minuten
ReMastered: Devil at the Crossroads
Bluesmysterie Robert Johnson drukte zijn stempel op de Amerikaanse muziek. Nu gaan familieleden, critici en beroemde fans op zoek naar de mens achter zijn muziek.
De documentaire ReMastered: Devil at the Crossroads is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 48 minuten. Keith Richards, Taj Mahal, Keb' Mo', Bonnie Raitt en anderen vertellen over de muzikale impact van deze blueslegende. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.ReMastered: Devil at the Crossroads is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals ReMastered: Devil at the Crossroads

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.
Robbie Williams
Na een recordbrekende solocarrière van 25 jaar blikt Robbie terug op zijn verleden en een leven in de schijnwerpers.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.