Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: The Miami Showband Massacre

Documentaire, 2019, 70 minuten
ReMastered: The Miami Showband Massacre
De moord op drie leden van de Miami Showband in 1975 was een enorme schok voor Ierland. Nu probeert een overlevende hardnekkig de waarheid te achterhalen.
De documentaire ReMastered: The Miami Showband Massacre is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 70 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. ReMastered: The Miami Showband Massacre is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: The Miami Showband Massacre op IMDB

Score: 7,3 van de 10

In 1974, while on the way home from a gig, the apolitical rock group, The Miami Showband, fell into the crosshairs of a Protestant unionist paramilitary group that planted explosives on their bus when it was stopped at a fake checkpoint.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals ReMastered: The Miami Showband Massacre

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.