Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Documentaire, 2019, 74 minuten
ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke
Terwijl Sam Cooke beroemd werd als soulzanger, trok zijn uitgesproken mening over burgerrechten de aandacht en leidde mogelijk tot zijn dood in de leeftijd van 33 jaar.
De documentaire ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 74 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke op IMDB

An investigation into the circumstances and controversy surrounding Sam Cooke's murder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.