Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Documentaire, 2019, 74 minuten
ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke
Terwijl Sam Cooke beroemd werd als soulzanger, trok zijn uitgesproken mening over burgerrechten de aandacht en leidde mogelijk tot zijn dood in de leeftijd van 33 jaar.
De documentaire ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 74 minuten. Deze aflevering van Remastered biedt interviews met onder meer Smokey Robinson, Quincy Jones, Jim Brown en Billy Davis. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke op IMDB

An investigation into the circumstances and controversy surrounding Sam Cooke's murder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.