Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Documentaire, 2019, 74 minuten
ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke
Terwijl Sam Cooke beroemd werd als soulzanger, trok zijn uitgesproken mening over burgerrechten de aandacht en leidde mogelijk tot zijn dood in de leeftijd van 33 jaar.
De documentaire ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 74 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke op IMDB

An investigation into the circumstances and controversy surrounding Sam Cooke's murder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.