Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Documentaire, 2019, 74 minuten
ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke
Terwijl Sam Cooke beroemd werd als soulzanger, trok zijn uitgesproken mening over burgerrechten de aandacht en leidde mogelijk tot zijn dood in de leeftijd van 33 jaar.
De documentaire ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 74 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke op IMDB

An investigation into the circumstances and controversy surrounding Sam Cooke's murder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.