Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

Documentaire, 2018, 58 minuten
ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?
Jam Master Jay, de dj van Run-DMC, heeft veel invloed op muziek en zijn omgeving gehad. Maar vrienden en familie proberen zijn onopgeloste moord nog steeds te verwerken.
De documentaire ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 58 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Run DMC's Jam Master Jay was shot and killed in a Jamaica, Queens recording studio in 2002. Despite six witnesses present at the murder, no one has ever been convicted.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.