Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: Who Shot the Sheriff

Documentaire, 2018, 57 minuten
ReMastered: Who Shot the Sheriff
In 1976 overleefde reggaelegende Bob Marley een moordaanslag, terwijl rivaliserende politieke groeperingen streden in Jamaica. Maar wie was er precies verantwoordelijk?
De documentaire ReMastered: Who Shot the Sheriff is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 57 minuten. Deze documentaire bevat interviews met de reggaelegende Jimmy Cliff en de Jamaicaanse ex-premier Edward Seaga. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. ReMastered: Who Shot the Sheriff is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: Who Shot the Sheriff op IMDB

Score: 7 van de 10

The violent political suppression of the roots reggae movement in Jamaica told through an investigation into Jamaican politics and the CIA's involvement in the mysterious shooting of Bob Marley.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals ReMastered: Who Shot the Sheriff

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.