Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ReMastered: Who Shot the Sheriff

Documentaire, 2018, 57 minuten
ReMastered: Who Shot the Sheriff
In 1976 overleefde reggaelegende Bob Marley een moordaanslag, terwijl rivaliserende politieke groeperingen streden in Jamaica. Maar wie was er precies verantwoordelijk?
De documentaire ReMastered: Who Shot the Sheriff is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 57 minuten. Deze documentaire bevat interviews met de reggaelegende Jimmy Cliff en de Jamaicaanse ex-premier Edward Seaga. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.ReMastered: Who Shot the Sheriff is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: Who Shot the Sheriff op IMDB

Score: 7 van de 10

The violent political suppression of the roots reggae movement in Jamaica told through an investigation into Jamaican politics and the CIA's involvement in the mysterious shooting of Bob Marley.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals ReMastered: Who Shot the Sheriff

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.