Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Renesse

Film, 2016, 76 minuten
Renesse
Een jonge man moet de as van zijn rokkenjagende opa uitstrooien en nodigt zijn sukkels van vrienden uit om met hem mee te gaan naar een berucht strand.
De film Renesse is uitgebracht in 2016 en duurt 76 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Renesse op Moviemeter

Score: 2,1 van de 5

Puber Bas (Niek Roozen) krijgt een duidelijke boodschap van zijn stervende opa (Peter Faber): wacht niet met vrouwen versieren, want je moet ‘de melk schenken als ‘ie vers is’. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn rare neef Thijs en twee vrienden Luca en Daniel vertrekt Bas naar het roemruchte badplaatsje om eindelijk eens een meisje te scoren. Maar zijn gênante vrienden, een stel nymfomane Brabo’s en een groep macho gasten, die het op dezelfde meisjes voorzien hebben, maken zijn kansen met de dag kleiner. En dan blijkt het leukste meisje ook nog het nichtje van de lastige campingbaas te zijn…

Renesse op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Four teenagers decide to spend their summer holiday on a camping at the beach. Officially to disseminate ashes of a grandfather, but foremost to finally get laid.

Acteurs in Renesse

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Renesse

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.