Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rescued by Ruby

Film, 2022, 93 minuten
Rescued by Ruby
Een politieagent droomt ervan hondengeleider bij een elite-eenheid te worden en gaat aan de slag met de slimme, maar onhandelbare asielhond Ruby. Waargebeurd.
De film Rescued by Ruby is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Grant Gustin ('The Flash') schittert in deze familiefilm geschreven door Karen Janszen en in een regie van Katt Shea. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Rescued by Ruby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rescued by Ruby op IMDB

Ruby had an awful lot of energy. Her original owner surrendered her to the Rhode Island Society for the Prevention of Cruelty to Animals because of her generally "unmanageable" personality. The cute pup was quickly adopted and then returned - five times. Things were looking pretty grim for the border collie/Australian shepherd mix. Hours away from being euthanized, officer Daniel O'Neil was smitten with the 8 month-old puppy. He thought she had potential and decided to pursue his dream of being a canine officer. Could this be his new partner? This is the true story of how these two underdogs found their dream together.

Acteurs in Rescued by Ruby

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Rescued by Ruby

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.