Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Resident Alien

Tv-serie, 2021
Resident Alien

Ontdek de buitenaardse humor in "Resident Alien"

Stel je voor: een buitenaards wezen landt op aarde met een geheime missie, maar eindigt als een plattelandsdokter in een klein stadje. Dit is het intrigerende uitgangspunt van "Resident Alien", een unieke mix van sciencefiction en comedy die in 2021 zijn debuut maakte. Maar wat maakt deze serie zo speciaal en onweerstaanbaar grappig?

De kracht van "Resident Alien" ligt in de briljante vertolking door Alan Tudyk, wiens karakter, Harry, worstelt met het mens-zijn en zijn eigenlijke missie op aarde. De interacties tussen Harry en de dorpsbewoners leveren hilarische, maar soms ook hartverwarmende momenten op. Hoe gaat een buitenaards wezen om met menselijke emoties, vriendschap en zelfs liefde?

Naast de humor biedt "Resident Alien" ook spanning en mysterie. Wat is Harry's missie? En zullen de dorpsbewoners zijn ware identiteit ontdekken? Deze vragen houden je aan het scherm gekluisterd, terwijl je geniet van de prachtige landschappen waarin de serie is gefilmd.

"Resident Alien" is meer dan alleen een tv-serie; het is een avontuur dat ons laat lachen, nadenken en soms zelfs ontroert. Ben jij klaar om mee te gaan op deze buitenaardse reis?

Hoofdrolspelers in Resident Alien

In "Resident Alien" schittert Alan Tudyk als de buitenaardse Harry Vanderspeigle, een rol die zijn veelzijdigheid als acteur onderstreept. Tudyk is geen onbekende in de wereld van sciencefiction en comedy; hij heeft opmerkelijke rollen gespeeld in "Firefly" en de film "Dodgeball". Naast Tudyk zien we Sara Tomko, die Asta Twelvetrees vertolkt. Tomko heeft eerder indruk gemaakt met haar optreden in "Once Upon a Time". Corey Reynolds, bekend van "The Closer", speelt Sheriff Mike Thompson en brengt een mix van humor en ernst naar de serie. Alice Wetterlund, die D'arcy Bloom speelt, heeft haar komische talent eerder tentoongesteld in "Silicon Valley". Samen vormen deze acteurs het hart van "Resident Alien", waarbij hun diverse achtergronden in film en televisie bijdragen aan de unieke charme van de serie.

Feiten en geruchten rondom Resident Alien

  • De productie van "Resident Alien" werd tijdelijk onderbroken vanwege de wereldwijde COVID-19 pandemie, wat leidde tot een verschuiving in de oorspronkelijke uitzendplanning.
  • Een gerucht gaat dat er speciale cameo-optredens zijn van bekende sci-fi acteurs in het tweede seizoen, als knipoog naar het genre.
  • Er is sprake van dat de serie mogelijk uitgebreid wordt met een spin-off, gezien de positieve ontvangst en groeiende fanbasis.
  • Binnen de fancommunity circuleert het gerucht dat de schrijvers overwegen om een cross-over aflevering te maken met een andere populaire sci-fi serie, hoewel officiële bevestiging nog uitblijft.
De tv-serie Resident Alien is uitgebracht in 2021. Alan Tudyk ('Firefly') en Linda Hamilton ('The Terminator') spelen in deze bewerking van de stripboeken van Dark Horse. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig, Excentriek, Imaginative.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Resident Alien

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Resident Alien

The Mexican

The Mexican

(2001)

The Blacklist

The Blacklist

(2021)

iZombie

iZombie

(2019)

Travelers

Travelers

(2018)

Warrior

Warrior

(2023)

Bridgerton

Bridgerton

(2020)

Code 8

Code 8

(2019)

Wednesday

Wednesday

(2022)

One Day

One Day

(2024)

Spaceman

Spaceman

(2024)

Furies

Furies

(2024)

Luz

Luz

(2024)

Mea Culpa

Mea Culpa

(2024)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.