Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Residue

Tv-serie, 2015, 33 beoordelingen
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
De tv-serie Residue is uitgebracht in 2015. Deze tv-serie is Spannend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Residue op Moviemeter

De overheid stopt de oorzaken van een enorme explosie in een futuristische Britse metropool in de doofpot. Fotojournaliste Jennifer Preston gaat daarom op zoek naar de waarheid. Maar tijdens haar zoektocht begint er echter plots een paranormaal fenomeen de stad te terroriseren.

Residue op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The government cover-up of the causes behind a massive explosion in a futuristic UK metropolis spur photo journalist Jennifer Preston on to search for the truth and in the process blow open a paranormal phenomenon haunting the city.

Acteurs in Residue

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Residue

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

The Missing

The Missing

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Mirror
Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.
Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.