Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Restrepo

Documentaire, 2010, 93 minuten, 1.981.231 beoordelingen
Restrepo
Sebastian Junger en Tim Hetherington volgen het Second Platoon in Afghanistan en leggen het werk, de angst en de saamhorigheid van de mannen vast.
De documentaire Restrepo is uitgebracht in 2010 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend, Spannend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Restrepo op Moviemeter

Score: 3,57 van de 5

Regisseurs Hetherington en Junger brengen een jaar door met het 2de bataljon van het Amerikaanse Leger dat gelegen is in één van Afghanistans gevaarlijkste valleien. De documentaire geeft inzicht en laat meeleven hoe de strijd gewonnen moet worden door keihard werk, dodelijke vuurgevechten en onderlinge vriendschappen terwijl de eenheid de Taliban moet terugdringen.

Restrepo op IMDB

Score: 8 van de 10

A year with one platoon in the deadliest valley in Afghanistan.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Restrepo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.