Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Results

Film, 2015, 104 minuten
Results
Na een lelijke echtscheiding krijgt een rijke, maar ongelukkige man een vreemde relatie met de eigenaar en een trainster van een fitnesscenter.
De film Results is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Results op Moviemeter

Trevor (Guy Pearce) en Kat (Cobie Smulders) zijn beiden personal trainers bij een fitnessstudio. De twee passen totaal niet bij elkaar. Maar wanneer Danny (Kevin Corrigan), een nieuwe rijke opdrachtgever, in hun leven komt wordt hun liefde aangewakkerd.

Results op IMDB

Score: 6 van de 10

Two mismatched personal trainers' lives are upended by the actions of a new, wealthy client.

Trailer

Acteurs in Results

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Results

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.