Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Results

Film, 2015, 104 minuten
Results
Na een lelijke echtscheiding krijgt een rijke, maar ongelukkige man een vreemde relatie met de eigenaar en een trainster van een fitnesscenter.
De film Results is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Results op Moviemeter

Trevor (Guy Pearce) en Kat (Cobie Smulders) zijn beiden personal trainers bij een fitnessstudio. De twee passen totaal niet bij elkaar. Maar wanneer Danny (Kevin Corrigan), een nieuwe rijke opdrachtgever, in hun leven komt wordt hun liefde aangewakkerd.

Results op IMDB

Score: 6 van de 10

Two mismatched personal trainers' lives are upended by the actions of a new, wealthy client.

Trailer

Acteurs in Results

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Results

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.