Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Results

Film, 2015, 104 minuten
Results
Na een lelijke echtscheiding krijgt een rijke, maar ongelukkige man een vreemde relatie met de eigenaar en een trainster van een fitnesscenter.
De film Results is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Results op Moviemeter

Trevor (Guy Pearce) en Kat (Cobie Smulders) zijn beiden personal trainers bij een fitnessstudio. De twee passen totaal niet bij elkaar. Maar wanneer Danny (Kevin Corrigan), een nieuwe rijke opdrachtgever, in hun leven komt wordt hun liefde aangewakkerd.

Results op IMDB

Score: 6 van de 10

Two mismatched personal trainers' lives are upended by the actions of a new, wealthy client.

Trailer

Acteurs in Results

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Results

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.