Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

revisions

Tv-serie, 2018
revisions
De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.
De tv-serie revisions is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions op IMDB

Score: 6 van de 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Acteurs in revisions

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Japans;Engels;Nederlands

Meer zoals revisions

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ultramarine Magmell
Decennia na de abrupte geboorte van een nieuw continent biedt een jonge beroepsredder hulp aan avonturiers die deze gevaarlijke onbekende wereld verkennen.
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma en het IJzeren Fort gaan het gevecht aan op het slagveld van Unato en sluiten zich aan bij de alliantie om de regio te heroveren op de kabane-horde.
The I-Land
Een groep onbekenden van wie het geheugen is gewist, moet de harde realiteit onder ogen zien en overleven op het eiland dat hen gevangenhoudt.
Terrace House: Tokyo 2019-2020
Zes vreemden delen een fantastisch huis in Tokio en zoeken onder één dak naar liefde. Er is geen script, zij bepalen wat er gebeurt.
CAROLE & TUESDAY
Parttimer Carole ontmoet het rijke meisje Tuesday en beiden realiseren zich dat ze de muziekpartner hebben gevonden die ze nodig hadden. Samen redden ze het misschien.