Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

revisions

Tv-serie, 2018
revisions
De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.
De tv-serie revisions is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions op IMDB

Score: 6 van de 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Acteurs in revisions

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Japans;Engels;Nederlands

Meer zoals revisions

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ingress: The Animation
Als wetenschappers een mysterieuze substantie ontdekken die de menselijke geest kan beïnvloeden, gaan twee groepen de strijd aan om de kracht ervan in handen te krijgen.
Rilakkuma en Kaoru
Het leven van Kaoru is misschien wat gewoontjes, maar ze woont wel samen met een schattige, luie kamergenoot: haar pluizige speelgoedbeer Rilakkuma.
Ultraman
Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging.
Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.