Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Not So Merry Christmas

Film, 2022, 99 minuten
A Not So Merry Christmas
De altijd chagrijnige Chuy wordt wakker en ontdekt dat er een jaar voorbij is. Hij is vervloekt door een fee en zal zich vanaf nu elk jaar alleen kerst herinneren.
De film A Not So Merry Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 99 minuten. Een hartverwarmende comedy met Mauricio Ochmann ('Ahí te encargo') en Ana Brenda Contreras ('Dynasty'). Geschikt voor alle leeftijden. A Not So Merry Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Not So Merry Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals A Not So Merry Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.