Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Revolt

Film, 2017, 87 minuten
Revolt
Na een vernietigende invasie van aliens proberen een Amerikaanse soldaat en een Franse ontwikkelingswerkster hun toevlucht te zoeken op het platteland van Kenia.
De film Revolt is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Revolt op Moviemeter

Score: 2,56 van de 5

De mensheid staat tegenover een catastrofale buitenlandse invasie. Op het door oorlog geteisterd Afrikaans platteland vormen een Amerikaanse soldaat met geheugenverlies en een Franse hulpverleenster een team om de buitenaardse aanval te overleven. Als ze door het slagveld trekken op zoek naar een veilig oord, wordt hun band danig op de proef gesteld, als de soldaat zijn ware identiteit ontdekt.

Revolt op IMDB

Score: 5,2 van de 10

The story of humankind's last stand against a cataclysmic alien invasion. In the war-ravaged African countryside, a U.S. soldier and a French foreign aid worker team up to survive the alien...

Acteurs in Revolt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Revolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
The Divergent Series: Allegiant - Part 1
Het lukt Beatrice, Tobias, Caleb en enkele anderen om vanuit hun ommuurde stad te ontsnappen naar de verboden wereld die daarbuiten ligt.
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Katniss Everdeen en haar medestanders vechten verder in het Capitool. waar ze heel Panem willen bevrijden door de dictator President Snow om te brengen.
The Gunman
Een Black Ops-moordenaar die bijna met pensioen is, ontdekt dat een teamlid hem wil vermoorden. Hij zet wereldwijd de achtervolging in om zichzelf te redden.
The Last Witch Hunter
Als machtige heksen een dodelijke plaag willen uitstorten over New York, moeten een onsterfelijke heksenjager, een priester en een jonge heks hier een stokje voor steken.