Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Revolt

Film, 2017, 87 minuten
Revolt
Na een vernietigende invasie van aliens proberen een Amerikaanse soldaat en een Franse ontwikkelingswerkster hun toevlucht te zoeken op het platteland van Kenia.
Deze film is Meeslepend

Revolt op Moviemeter

De mensheid staat tegenover een catastrofale buitenlandse invasie. Op het door oorlog geteisterd Afrikaans platteland vormen een Amerikaanse soldaat met geheugenverlies en een Franse hulpverleenster een team om de buitenaardse aanval te overleven. Als ze door het slagveld trekken op zoek naar een veilig oord, wordt hun band danig op de proef gesteld, als de soldaat zijn ware identiteit ontdekt.

Revolt op IMDB

The story of humankind's last stand against a cataclysmic alien invasion. In the war-ravaged African countryside, a U.S. soldier and a French foreign aid worker team up to survive the alien...

Acteurs in Revolt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Revolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arctic Predator
Wanneer onderzoekers een alien ontdekken die al meer dan 200 jaar onder het ijs ligt, gaat het wezen naar het vasteland om alle energie uit de aarde te roven.
The Warriors
Een straatbende van Coney Island wordt vals beschuldigd van de moord op een charismatische bendeleider en moet zich door een kilometers lang vijandig gebied vechten.
Masters of the Universe
Met behulp van een magische sleutel vechten He-Man en zijn bondgenoten terug tegen Skeletor, die kasteel Grayskull heeft veroverd en de tovenares gevangen heeft genomen.
Bloodsport
Legercommandant Frank Dux deserteert en reist naar Hongkong om een geheim, gevaarlijk vechttoernooi te winnen.
The Saint
Meesterdief Simon Templar is ingehuurd door een Russische politicus om de formule voor koude fusie te stelen en valt voor de wetenschapper die het geheim heeft ontdekt.