Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ricardo Quevedo: Mañana será peor

Film, 2022, 60 minuten
Ricardo Quevedo: Mañana será peor
Comedian Ricardo Quevedo onderzoekt absurde situaties waarin ons geduld op de proef wordt gesteld, van verkeersagressie tot ruziënde stellen tijdens de pandemie.
De film Ricardo Quevedo: Mañana será peor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 60 minuten. Dit is de derde Netflix-comedyspecial van Ricardo Quevedos na 'Los amargados somos más' en 'Hay gente así'. Geschikt voor alle leeftijden. Ricardo Quevedo: Mañana será peor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Ricardo Quevedo: Mañana será peor

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.