Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Richie Rich

Tv-serie, 2015, 108 beoordelingen
Richie Rich
Als Richie Rich groene energie wint uit groenten, verdient hij van de ene op de andere dag een biljoen dollar en krijgt hij een nieuw leven tjokvol leuke avonturen.
De tv-serie Richie Rich is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Richie Rich op IMDB

Score: 3,5 van de 10

Richie Rich is just a normal kid, except he has a trillion dollars. Following his overnight success, he moves his father and his sister into his newly built mansion. He also shares his success with his two best friends, Darcy and Murray.

Acteurs in Richie Rich

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Richie Rich

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.