Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Richie Rich

Tv-serie, 2015, 108 beoordelingen
Richie Rich
Als Richie Rich groene energie wint uit groenten, verdient hij van de ene op de andere dag een biljoen dollar en krijgt hij een nieuw leven tjokvol leuke avonturen.
De tv-serie Richie Rich is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Richie Rich op IMDB

Score: 3,5 van de 10

Richie Rich is just a normal kid, except he has a trillion dollars. Following his overnight success, he moves his father and his sister into his newly built mansion. He also shares his success with his two best friends, Darcy and Murray.

Acteurs in Richie Rich

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Richie Rich

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I'm with the Band: Nasty Cherry
In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.
El club
Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
The Stranded
Studenten van een eliteschool zitten vast op een eiland dat is verwoest door een tsunami, en geven de hoop niet op. Maar geheimzinnige krachten werken hen tegen.
Maradona en Sinaloa
In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.