Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Richie Rich

Tv-serie, 2015, 108 beoordelingen
Richie Rich
Als Richie Rich groene energie wint uit groenten, verdient hij van de ene op de andere dag een biljoen dollar en krijgt hij een nieuw leven tjokvol leuke avonturen.
De tv-serie Richie Rich is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Richie Rich op IMDB

Score: 3,5 van de 10

Richie Rich is just a normal kid, except he has a trillion dollars. Following his overnight success, he moves his father and his sister into his newly built mansion. He also shares his success with his two best friends, Darcy and Murray.

Acteurs in Richie Rich

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Richie Rich

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.