Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ricos de Amor

Film, 2020, 105 minuten
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.
De film Ricos de Amor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 105 minuten. Danilo Mesquita ('3%', 'Spectros') en Giovanna Lancellotti spelen jonge geliefden in deze perfect rijpe romcom. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Ricos de Amor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ricos de Amor op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Working incognito at his rich dad's company to test his own merits, Teto falls for Paula and tells her he grew up poor, a lie that spins out of control.

Acteurs in Ricos de Amor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Portuguees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portuguees (Brazilië) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Ricos de Amor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.