Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rim of the World

Film, 2019, 99 minuten
Rim of the World
Vier zeer verschillende tieners zijn op zomerkamp wanneer aliens de planeet aanvallen. Ze begeven zich op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.
De film Rim of the World is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. First Class). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Rim of the World is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rim of the World op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Four misfit teenagers join forces to save the world when an alien invasion interrupts their summer camp.

Acteurs in Rim of the World

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Rim of the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
My Country: The New Age
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Arctic
Een neergestorte piloot is gestrand in een ijskoude woestenij en zet alles op het spel om een ​​andere zwaargewonde overlevende te helpen voor het te laat is.
Ultramarine Magmell
Decennia na de abrupte geboorte van een nieuw continent biedt een jonge beroepsredder hulp aan avonturiers die deze gevaarlijke onbekende wereld verkennen.
El Dragón: El regreso de un guerrero
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.