Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rim of the World

Film, 2019, 99 minuten
Rim of the World
Vier zeer verschillende tieners zijn op zomerkamp wanneer aliens de planeet aanvallen. Ze begeven zich op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.
De film Rim of the World is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. First Class). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Rim of the World is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rim of the World op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Four misfit teenagers join forces to save the world when an alien invasion interrupts their summer camp.

Acteurs in Rim of the World

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Rim of the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Na een wereldwijde financiële crisis is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland. Sectie 9 moet nieuwe vormen van cyberdreigingen bestrijden.