Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rip Tide

Film, 2017, 87 minuten
Rip Tide
Nadat een gênante video viraal is gegaan, besluit een model uit New York om te ontsnappen aan haar benauwende leven door haar tante in Australië te bezoeken.
De film Rip Tide is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rip Tide op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Het tienermeisje Cora verdient bij als model. Haar moeder is directrice van een bekend modellenbureau en heeft hoge verwachtingen van Cora. Cora, die haar best gedaan heeft aan de verwachtingen van haar moeder te voldoen, wordt geconfronteerd met een nare gebeurtenis. Een privéfilmpje van haar lekt uit. Cora besluit een tijdje naar Australië te gaan, om er wat tijd door te brengen bij haar tante Margot.

Rip Tide op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Teenage model Cora (played by Disney star Debby Ryan) is the daughter of the head of a major modelling agency and has always worked hard to live up to the expectations of her mother (...

Acteurs in Rip Tide

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Rip Tide

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.