Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rise of Empires: Ottoman

Tv-serie, 2020
Rise of Empires: Ottoman
De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.
De tv-serie Rise of Empires: Ottoman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rise of Empires: Ottoman op IMDB

Ottoman Sultan Mehmed II wages an epic campaign to take the Byzantine capital of Constantinople and shapes the course of history for centuries.

Acteurs in Rise of Empires: Ottoman

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Rise of Empires: Ottoman

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.