Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Film, 2022, 85 minuten
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
De film Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 85 minuten. Dit spannende avontuur voor het hele gezin is gebaseerd op de serie 'Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles'. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Regisseurs

Meer zoals Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.
Barbie: The Pearl Princess
Barbie kruipt in de huid van Lumina, een zeemeermin die droomt van een leven als prinses. Met haar magische krachten laat ze al van jongs af aan parels dansen en gloeien.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.