Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Risen

Film, 2016, 107 minuten
Risen
Een Romeinse tribuun en zijn jonge adjudant zoeken het vermiste lichaam van een gekruisigde joodse prediker om geruchten over zijn opstanding te weerleggen.
De film Risen is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Risen op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

De eerste veertig dagen na de opstanding van Jezus Christus door de ogen van een Romeinse strijder. De strijder moet in opdracht van Pontius Pilatus onderzoek doen naar de geruchten over een uit de dood herrezen Joodse Messias en het lichaam zien te vinden van Jezus van Nazareth om een dreigende opstand in Jeruzalem te voorkomen.

Risen op IMDB

Score: 6,3 van de 10

In 33 AD, a Roman Tribune in Judea is tasked to find the missing body of Jesus Christ who rose from the dead.

Trailer

Acteurs in Risen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Risen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.